Доступність посилання

ТОП новини

Івано-Франківська мерія закликає підприємців утримати стабільною економічну ситуацію.


Іван Костюк

Івано-Франківськ, 1 грудня 2004 - Внаслідок бездіяльності українського уряду страждають економічні інфраструктури місцевого рівня. Значні витрати на виборчу кампанію провладного кандидата призвели до того, що економічна ситуація набуває кризових форм. Про це заявило керівництво Івано-Франківської міської ради.

Обласний центр Прикарпаття першим у реґіоні відчув наслідки непомірних витрат українського уряду на виборчу кампанію провладного кандидата прем”єр-міністра Віктора Януковича. Другою причиною нестабільності місцевої економіки, яка відчувається зараз, є те, що уряд зараз не виконує покладених на нього обов”язків. Івано-Франківська мерія звернулась зі спеціальною заявою до керівників підприємств малого та середнього бізнесу. Її оприлюднив заступник івано-франківського міського голови Олег Синютка.

У заяві наголошується: “Я б хотів звернутися до вас. Ті прорахунки, зроблені українським урядом за останні два роки, негативно впливають на економіку міста Івано-Франківська, особливо на бюджетну сферу. Я б хотів звернутися з проханням до вас як до людей, від яких залежить економічна стабільність в Івано-Фанківську. По-перше, всі люди, які одностайно в місті підтримали Віктора Ющенка, повинні вчасно отримувати заробітну плату. Прошу вас як керівників докласти максимум зусиль, щоб у першій половині грудня всім працівникам була виплачена заробітна плата”.

Мерія також попросила місцеві профспілки відшкодувати, бодай частково, незароблені кошти тим іванофранківцям, які зараз підтримують Віктора Ющенка на майдані Незалежності. А таких в обласному центрі Прикарпаття кілька десятків тисяч. Мерія також попросила керівників підприємств малого та середнього бізнесу зібратись на спеціальну нараду для того, щоб обговорити шляхи для недопущення економічної кризи в обласному центрі Прикарпаття. Івано-Франківська міська рада переконана, що місцеві бізесмени здатні в цей нелегкий час об”єднати свої зусилля з муніципальною владою та громадою міста і відстояти не лише економіку Івано-Франківська, але й підтримати цим самим свій громадянський вибір на користь Віктора Ющенка.
XS
SM
MD
LG