Доступність посилання

ТОП новини

Дніпропетровськ мітингує.


Михайло Снігур

Мітинг Партії Регіонів
Дніпропетровськ, 6 грудня 2004 - Рішення Верховного суду про скасування результату другого туру виборів президента України і проведення переголосування другого туру на центральному майдані Дніпропетровська, де близько двох тисяч учасників щоденного мітингу дивилися у реальному часі на великому екрані передачу п’ятого каналу з Верховного Суду, викликало бурхливу реакцію: (шум майдану). Люди обіймалися, танцювали, співали.

У суботу біля Оперного театру міська організація Партії Регіонів провела мітинг, на який прийшли не більше сотні прихильників Януковича. Тон виступів був агресивний, лунали заяви про невизнання рішень Верховного суду. У присутності журналістів якийсь співробітник штабу Януковича повідомляв до Києва мобільним телефоном, що у
На мітингу КНП
мітингу беруть участь три тисячі осіб, що дійсності аж ніяк не відповідало.

У неділю мітинг на центральному майдані Дніпропетровська був проведений обласним відділенням Комітету національного порятунку. Голова відділення, народний депутат України Михайло Полянчич повідомив, що підчас другого туру на Дніпропетровщині на користь Віктора Януковича були сфальсифіковані понад 360 тисяч голосів виборців та що у місті Дніпропетровську насправді переміг Віктор Ющенко. Михайло Полянчич застеріг місцеву владу проти застосування брудних методів підчас переголосування другого туру. Він запевнив учасників мітингу, що усі факти незаконної і нечесної приватизації у області, у тому числі, приватизації Криворіжсталі і Павлоградвугілля будуть вивчені і приватизаційні документи та акти будуть скасовані.

“Бандитська влада навіть не хоче підкоритись палаті суддів, найвищому органу, рішення якого не підлягає оскарженню. Ви чули, що учора Кушнарьоов сказав, що він не визнає рішення Верховного Суду. Я хочу заявити, що такі Кушнарьови, Єфремови, їх невеличка купка, і якщо вони не підкоряться народу, ми просто цю банду будемо викидати з їхніх кабінетів” - зазначив Михайло Полянчич. Він зазначив також, що голова
Михайло Полянчич
Дніпропетровської обласної адміністрації Володимир Яцуба і міський голова Дніпропетровська Іван Куліченко взяли участь у сепаратистському з’їзді депутатів. Реакцєю мітингу були вигуки “Яцубу геть!” і “Ганьба!”.

Мітингарі вітають рішення Верховного Суду
Мітингарі вітають рішення Верховного Суду
XS
SM
MD
LG