Доступність посилання

ТОП новини

(17.24) Головний військовий прокурор Російської Федерації Олександр Савенков повідомив, що його відомство направило до Національного центрального бюро Інтерполу відповідь на запит щодо Юлії Тимошенко


Ця відповідь містить інформацію процедурного характеру і до кінця дня вона має бути направлена до штаб-квартири Інтерполу.

Ця відповідь містить інформацію процедурного характеру і до кінця дня вона має бути направлена до штаб-квартири Інтерполу.

Вчора вранці на сайті Інтерполу в Інтернеті ім’я Юлії Тимошенко можна було побачити у списку осіб, оголошених у міжнародний розшук, але вже під вечір ця інформація зникла.

Цей запит пов’язаний із кримінальною справою, згідно із якою вирішили притягнути Юлію Тимошенко до кримінальної відповідальності. “На момент початку цієї справи пані Тимошенко була керівником приватної комерційної структури і зараз ми ніяк не враховуємо політичні аспекти”, - наголосив головний військовий прокурор Росії. Тому мова йде про надання хабарів п’ятьом офіцерам Центрального управління матеріальних ресурсів і зовнішньоекономічних зв’язків Міністерства оборони російської Федерації. “Цей факт доведений, є прямі докази”, - наголосив пан Савенко. Прокурор сказав, що депутатська недоторканість Юлії Тимошенко не є причиною для її затримання.
XS
SM
MD
LG