Доступність посилання

ТОП новини

Сполучені Штати під час другого терміну президентства Джорджа Буша мають намір активно застосовувати дипломатію


Із такою заявою виступила Кондоліза Райс у Сенаті, який має затвердити ïï кандидатуру на посаді державного секретаря США.

Із такою заявою виступила Кондоліза Райс у Сенаті, який має затвердити ïï кандидатуру на посаді державного секретаря США.

“Проведена Сполученими Штатами та нашими союзниками робота, жертви, на які ми пішли, були хоча і складними, але необхідними та вірними. Тепер прийшов час скористатися результатами нашої праці, щоб зробити світ більш безпечним та вільним. Ми повинні використовувати дипломатію, щоб досягти балансу сил, які виступають за свободу. Прийшов час дипломатіï”.

“У Росіï, як ми бачимо, шлях до демократіï дуже нерівний і ïï успіх не є гарантованим. Але тим не менше недавня історія демонструє, що ми можемо співпрацювати із Росією з низки загальних проблем. На цьому шляху, запевняю вас, ми і надалі порушуватимемо питання демократіï, і як і раніше, наполягатимемо, що захист демократіï у Росіï – головна умова розвитку американсько-російських відносин”.

На посаді голови американського зовнішньополітичного відомства Кондоліза Райс замінить Коліна Павелла у разі затвердження ïï кандидатури сенатом.
XS
SM
MD
LG