Доступність посилання

ТОП новини

3 лютого, у четвер український парламент розгляне питання про призначення Юлiï Тимошенко прем''єр-мiнiстром та заслухає програму дiяльностi уряду


Рiшення ухвалили сьогодні на погоджувальнiй радi керiвники фракцiй, груп i комiтетiв.

Рiшення ухвалили сьогодні на погоджувальнiй радi керiвники фракцiй, груп i комiтетiв.

Анатолiй Кiнах заявляє, що готовий до роботи в урядi, який очолить лідер БЮТ.

Основні вимоги президента Украïнського союзу промисловцiв i пiдприємцiв щодо принципів форування нового уряду - професiоналiзм та моральність його майбутніх членів.

Заявив Анатолій Кiнах у недiлю увечерi в iнтерв''ю програмi "Дiловий свiт. Тиждень" на Першому нацiональному телеканалi.

Василь Гур’єв, член парламентської групи "Воля народу", яку очолює пан Кінах, повідомив про заплановану на завтра зустріч із Юлією Тимошенко.

Підтримають кандидатуру Юліі Тимошенко і група “Єдина Украïна”, а це 22 народних депутати, заявив сьогодні ïï лідер Богдан Губський.

Комуністи та депутатська група "Демократичні ініціативи" обіцяє визначитися щодо підтримки Юлії Тимошенко на посаді прем''єр-міністра України до завтрашнього ранку.

Спікер парламенту Володимир Литвин прогнозує, що запропоновану Президентом кандидатуру голови уряду у четвер підтримають щонайменше 250 депутатів.
XS
SM
MD
LG