Доступність посилання

ТОП новини

В Одесі готуються до референдуму про дострокове прининення повноважень міського голови Руслана Боделана.


Петро Каландирець

Одеський міський голова Руслан Боделан
03 лютого до канцелярії Одеської міської Ради спрямоване повідомлення про заплановане проведення ініціативної групи зі збирання підписів за організацію міського референдуму з питань припинення повноважень одеського міського голови Руслана Боделана і проведення позачергових виборів. Такі збори вирішили провести за підтримки “Соціальної ініціативи”.

“Від сьогоднішнього дня розпочався новий етап виконання ініціативною групою одеситів великої загальноміської програми мета якої повернення рідного міста до часів розквіту. З нинішнім міським головою це реалізувати неможливо”, наголосив один з ініціаторів “Вільної ініціативи” і кампанії “Нова Адміністрація гідна одеситів” (НАГО)Анатолій Кастржицький.

Він повідомив, що за попередніми результатами опитування громадської думки, від 70 до 85 відсотків одеситів налаштовані на необхідність проведення референдуму за дострокову віставку Руслана Боделана і готові поставити свої підписи під відповідним зверненням.

Анатолій Кастржицький
Анатолій Кастржицький переконаний, що започаткована ініціатива матиме успіх. “Ми робимо це заради рідного міста, заради своїх рідних, заради інших людей. Лише без Руслана Боделана це місто стане справді вільним і матиме перспективу для розвитку”.

Ініціативна група вже має досвід роботи під час виборчої кампанії, коли підтримувала виборчу кампанію нинішнього Президента України Віктора Ющенка. Анатолій Кастржицький висловив надію, що збір підписів підтримають і представники більшості громадських організацій та політичних партій в Одесі.

Дотепер про намір вимагати негайної відставки Руслана Боделана заявили лідери обласних організацій Партії Захисників Вітчизни, Української республіканської партії “Собор” та “Наша Україна”.

Одне з рекламних гасел "Вільної ініціативи"
Вони назвали нинішнього міського голову винним у нищенні санаторно-курортної бази Одеси, стримкому погіршенні умов життя одеситів, закликах до відтворення так званого Новоросійського краю та фальсифікаціях під час проведення виборів в Одесі у 1998, 2002 та 2004 роках.

“Вільна ініціатива” в Одесі стала ініціатором багатьох успішно проведених акцій. Це концерти зірок “помаранчевої революції” на Куліковому майдані Одеси, зустріч в Одесі всеукраїнського “Потягу дружби” та інших.
XS
SM
MD
LG