Доступність посилання

ТОП новини

Американський сенатор Джон МакКейн переконаний, що адмiнiстрацiя США допоможе новому урядовi України


Говорячи про Помаранчеву революцiю в Українi i про Революцiю троянд у Грузiї, Дж.МакКейн наголосив, що вони здатнi позитивно вплинути на подiї в iнших країнах.

"Я не думаю, що iснують якi-небудь сумнiви в тому, що ми допомагатимемо уряду i народу України. Ми вдячнi за принципи, якi вони вiдстоюють, i за зусилля, якi вони доклали. Ми також повиннi допомагати Українi, тому що вона дуже залежна вiд Росiї, зокрема в галузi енергоносiїв, там необхiдна наша допомога", - сказав сенатор в iнтерв''ю радiостанцiї "Голос Америки".

Говорячи про Помаранчеву революцiю в Українi i про Революцiю троянд у Грузiї, Дж.МакКейн наголосив, що вони здатнi позитивно вплинути на подiї в iнших країнах. "Подiї в Українi i Грузiї потенцiйно матимуть позитивний вплив на Бiлорусь, Вiрменiю, Азербайджан та iншi країни регiону", - сказав вiн. Дж.МакКейн вважає президента України Вiктора Ющенка лiдером, який здатний об''єднати цiлий народ i який має пiдтримку не тiльки свого народу, а й усього Заходу. Водночас американський сенатор застерiгає, що перехiдний перiод не буде легким.
XS
SM
MD
LG