Доступність посилання

ТОП новини

"Криворіжсталь" повернуть у власність держави, про повторний продаж підприємства наразі не йдеться


Спільна заява міністра економіки Сергія Терьохіна та прем’єра Юліі Тимошенко пролунала на сьогоднішньому засіданні уряду.


Спільна заява міністра економіки Сергія Терьохіна та прем’єра Юліі Тимошенко пролунала на сьогоднішньому засіданні уряду.

Сьогодні Кабмін доручив Генеральній прокуратурі перевірити законнiсть приватизацiї кожного об''єкта у державі.

Юлія Тимошенко: “Я думаю, що законопроекти, які зараз знаходяться в парламенті з управління державною власністю, будуть переглянуті, систематизовані, зведені в єдиний документ, і найближчим часом ми докладемо всіх зусиль, щоб було ухвалене законодавство, яке повністю забезпечує право держави в управлінні своїми частками,”- заявила глава уряду Тимошенко.

Розробкою механізму повернення державного майна займатимуться спільно Міністерство юстиціï, Генеральна прокуратура та Фонд держмайна.

Першою справою реприватизаціï за новоï влади стане справа “Криворіжсталі”. 18 лютого Верховний суд розгляне касаційну скаргу, яку подала Генеральна прокуратура щодо рішення Вищого господарського суду про законність приватизаціï “Криворіжсталі” – українського лідера з виробництва металопродукціï.
XS
SM
MD
LG