Доступність посилання

ТОП новини

Командування Чорноморського флоту Росії спростувало заяву головнокомандувача Військово-морських Сил України віце-адмірала Ігоря Єжеля, що пускова ракетна установка та два переносні зенітно-ракетні комплекси "Стріла", зникнення яких виявили 22 лютого, не були передані росіянами під час розподілу Чорноморського флоту


Прес-центр Чорноморського флоту Росії повідомив сьогодні, що комплекс «Стріла-3М» був переданий ВМС України в 1996 році на підставі відповідних документів, підписаних тодішніми командувачами Чорноморського та українського флотів адміралом Віктором Кравченком і тоді контр-адміралом Михайлом Єжелем.

Прес-центр Чорноморського флоту Росії повідомив сьогодні, що комплекс «Стріла-3М» був переданий ВМС України в 1996 році на підставі відповідних документів, підписаних тодішніми командувачами Чорноморського та українського флотів адміралом Віктором Кравченком і тоді контр-адміралом Михайлом Єжелем. Командування Чорноморського флоту Росії висловлює жаль з приводу нічим не обґрунтованих висловлювань керівництва ВМС України, мовиться у заяві флотської прес-служби.

Зникнення ракет “Стріла-3М” виявилося під час проведення інвентаризації на складі озброєння в одній із військових частин Міністерства оборони України в Чорноморському районі Криму. Військова прокуратура порушила кримінальну справу і проводить розслідування цього факту.
XS
SM
MD
LG