Доступність посилання

ТОП новини

Міністри закордонних справ: Німеччини - Йошка Фішер, Польщі - Адам Ротфельд і Франції - Мішель Барньє - мають намір спільно відвідати Україну для зустрічей з владою, повідомив Адам Ротфельд в інтерв''ю німецькому журналу “Шпігель”


За словами польського міністра, спільна поїздка дасть можливість трьом країнам представити свої спільні інтереси на одному зовнішньополітичному полі.

За словами польського міністра, спільна поїздка дасть можливість трьом країнам представити свої спільні інтереси на одному зовнішньополітичному полі. Адам Ротфельд вважає, що Євросоюз повинен зробити щось конкретне для громадян України. За його словами, тільки еліта задовольниться просто надіями на можливість вступу України в ЄС через якийсь час. Для основної маси людей, вважає Ротфельд, це занадто абстрактно.

Ротфельд сказав, що ЄС міг би, наприклад, надати кілька тисяч стипендій для студентів, які бажають кілька семестрів повчитися в університетах Європи, чи заснувати, наприклад, у Львові, європейський університет.
XS
SM
MD
LG