Доступність посилання

ТОП новини

Протягом півтора тижня глава уряду обіцяє владнати кризу з нафтопродуктами в Україні


Юлія Тимошенко: “Природнього нічого у цій кризі немає, це просто змова, саботаж, це просто хочуть показати Україні, де її місце”. Глава уряду повiдомила, що найближчим часом Україна почне будувати новий нафтопереробний завод, орiєнтований не на росiйську нафту.


Юлiя Тимошенко просить парламент пiдтримати законопроект про спрощення митних процедур iмпорту нафтопродуктiв. Таке спрощення, за словами прем’єра, є першим етапом розв’язання кризи.

Другим етапом Тимошенко назвала диверсифiкацiю джерел нафти. Сьогодні на прес-конференції вона нагадала, що нинi близько 90% нафти Україна iмпортує з Росiї.

Юлія Тимошенко: “Природнього нічого у цій кризі немає, це просто змова, саботаж, це просто хочуть показати Україні, де її місце”.

Глава уряду повiдомила, що найближчим часом Україна почне будувати новий нафтопереробний завод, орiєнтований не на росiйську нафту.

Тим часом Україна закупила 70 тисяч тонн світлих нафтопродуктів у Молдові та Прибалтиці для нормалізації обстановки на ринку, повідомив журналістам міністр палива й енергетики Іван Плачков.
XS
SM
MD
LG