Доступність посилання

ТОП новини

В Одесі оновлюють міський пасажирський автопарк.


Петро Каландирець

Нові автобуси "Богдан"
5 липня в Одесі презентували 26 пасажирських автобусів „Богдан”, які були виготовлені на Черкаському автозаводі.

Вартість одного такого автобуса 34 тисячі доларів.

За словами заступника Одеського міського голови Вахтангі Убірії, „пріоритетом нової міської влади в Одесі є забезпечення мешканців міста автотранспортом. 26 підприємств, які нині займаються перевезенням пасажирів автобусами, виконують поставлені перед ними завдання”.

Тарифи для пасажирів змінюватися не будуть. У цьому запевнив присутніх на презентації журналістів заступник Одеського міського голови. Актуальними залишатимуться і всі передбачені державою пільги для ветеранів війни, інвалідів праці, школярів, чорнобильців.

Вахтангі Убірія
Вахтангі Убірія: „Нова міська влада робить все можливе для оновлення парку пасажирських автобусів і прагне наздогнати втрачене за сім минулих років. Мер Одеси поставив всім таке завдання. Так само вирішується проблема ремонту міських автошляхів. Відновлюють і міжквартальні проїзди. Попередня влада довела це питання до розмірів справжньої катастрофи. Досі слідчі не можуть з’ясувати, куди були спрямовані величезні кошти, призначені на відновлення автошляхів”.

Заступник Одеського міського голови Вахтангі Убірія запевнив, що оновлений буде автобусний парк всіх підприємств Одеси, які займаються в місті перевезеннями.
XS
SM
MD
LG