Доступність посилання

ТОП новини

Кримська Асоціація вільних журналістів і Комітет з моніторингу свободи преси в Криму звернулися до президента України Віктора Ющенка із закликом забезпечити об’єктивне розслідування і справедливий суд у справі засновника, видавця і головного редактора газети “Евпаторийская неделя” Володимира Лутьєва


Його звинувачують у замаху на вбивство, 30 червня Севастопольський суд дав санкцію на його арешт.

Його звинувачують у замаху на вбивство, 30 червня Севастопольський суд дав санкцію на його арешт.

Журналістські організації Криму у зверненні до президента стверджують, що життя головного редактора газети “Евпаторийская неделя” – у небезпеці і саме це примусило їх просити Віктора Ющенка втрутитися і припинити тиск на судові інстанції з боку криміналітету. У документі мовиться, що суд на останніх засіданнях відхилив усі клопотання захисту.

Це, а також низка інших обставин, в тому числі дані Інституту масової інформації, який провів журналістське розслідування, дозволяють ставити під сумнів об’єктивність і неупередженість судового розгляду справи Володимира Лутьєва у Севастополі. Володимир Лутьєв розцінює судове переслідування як помсту колишньої влади і криміналітету за публікацію викривальних матеріалів.
XS
SM
MD
LG