Доступність посилання

ТОП новини

Українська громада в Угорщині закликає українську владу покарати винних, причетних до фальсифікацій виборів президента на закордонних дільницях


Про це сказала радіо "Свобода" Голова товариства української культури Угорщини Ярослава Хартяні: "Розслідування мають провести як появилися в Угорщині плюс 118 голосів в користь Януковича в першому турі. І коли наша громада зорганізувалася на другий-третій тур, ми йшли з такими труднощами: ми приниження терпіли на цій дільниці. Це не проблема однієї Угорщини, бо я спілкуюся з українцями в Європі і як їх дуже болить питання, коли нарешті пройдуть зміни в посольствах за кордоном."

Про це сказала радіо "Свобода" Голова товариства української культури Угорщини Ярослава Хартяні: "Розслідування мають провести як появилися в Угорщині плюс 118 голосів в користь Януковича в першому турі. І коли наша громада зорганізувалася на другий-третій тур, ми йшли з такими труднощами: ми приниження терпіли на цій дільниці. Це не проблема однієї Угорщини, бо я спілкуюся з українцями в Європі і як їх дуже болить питання, коли нарешті пройдуть зміни в посольствах за кордоном." Міністр закордонних справ України, який у четвер в Будапешті зустрічався з українською громадою, заявив, що розслідування виборчих фальсифікацій триває. Борис Тарасюк також пообіцяв, що українська влада більше піклуватиметься про інтереси українців за кордоном.
XS
SM
MD
LG