Доступність посилання

ТОП новини

Міністерство внутрішніх справ України планує провести переговори з МВС Росії і домовиться про видачу російською владою колишніх українських державних чиновників, підозрюваних у злочинах


Про це міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко повідомив журналістам у Хмельницькому. "Сьогодні в Росії перебуває уряд в екзилі. Там багато колишніх українських губернаторів, високих чиновників. Вони ховаються від відповідальності", - додав міністр внутрішніх справ. Луценко також зазначив, що зараз відносини між двома державами залишаються досить прохолодними і їх необхідно налагоджувати. Він наголосив, що такі дві держави не можуть бути у стані недружніх відносин. За його словами, справа боротьби зі злочинністю не має кордонів.


Про це міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко повідомив журналістам у Хмельницькому. "Сьогодні в Росії перебуває уряд в екзилі. Там багато колишніх українських губернаторів, високих чиновників. Вони ховаються від відповідальності", - додав міністр внутрішніх справ.

Луценко також зазначив, що зараз відносини між двома державами залишаються досить прохолодними і їх необхідно налагоджувати. Він наголосив, що такі дві держави не можуть бути у стані недружніх відносин. За його словами, справа боротьби зі злочинністю не має кордонів.

Раніше МВС України звернулося до МВС Росії з проханням установити місцезнаходження і громадянство колишнього голови Центральної виборчої комісії Сергія Ківалова, екс-міністра внутрішніх справ Миколи Білоконя, колишнього голови Сумської обласної державної адміністрації Володимира Щербаня й колишнього мера Одеси Руслана Боделана.
XS
SM
MD
LG