Доступність посилання

ТОП новини

Керівництво Міжнародної Федерації Журналістів вважає хід розслідування справи Георгія Гонгадзе скандальним


Про це заявив в інтерв"ю радіо „Свобода” Генеральний секретар Міжнародної Федерації Журналістів ” Айден Вайт.

Про це заявив в інтерв"ю радіо „Свобода” Генеральний секретар Міжнародної Федерації Журналістів ” Айден Вайт:

"На сьогодні ми маємо трьох фігурантів у справі вбивства Ґонґадзе, які повинні бути притягнуті до відповідальності. Але проблема полягає в тому, що особа , яка напряму винна у вбивстві Ґонґадзе, (високопосадовий генерал) зник. І для нас є абсолютно зрозумілим, що його попередили про небезпеку і дали можливість втекти.

Наступна проблема полягає в тому, що Генеральний прокурор оголосив, що справа розкрита замість того, щоб використати усі можливості для розкриття злочину. А це спричинило до появи стіни мовчання у цій справі. А це означає забезпечення певного захисту , який надається для високопосадових політиків , що мають стосунок до справи Ґонґадзе.

І для нас тепер цілковито зрозуміло, що частина відповідальних у цій справі офіційних представників держави не робить нічого у розслідуванні справи Ґонґадзе, а політичний тиск веде до унеможливлення роботим тим правоохоронцям, хто займається розслідуванням зникнення Ґонґадзе. Виникає досить серйозне становище. Арештовані маленькі рибки, а великим рибам була надана можливість утекти. А це насправді великий скандал!”
, - заявив для радіо «Свобода» Генеральний секретар міжнародної федерації журналістів Адвін Вайт.
XS
SM
MD
LG