Доступність посилання

ТОП новини

Дніпропетровщина про Юрія Єханурова.


Геннадій Сахаров

Юрій Єхануров
Дніпропетровськ, 8 вересня 2005 - Юрій Єхануров був призначений на посаду голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації першого квітня цього року. Про те, які склалися враження про нього як людину, керівника, посадовця говорять лідери обласних організацій політичних партій Дніпропетровщини.

Голова обласної організації Соціалістичної партії України Юрій Алєксєєнко:

“Про особисті і робочі якості Юрія Івановича Єханурова я можу сказати так – особисті якості, я вважаю, дуже тактовна і інтелігентна людина, робочі якості – це професіонал вищого гатунку. Щодо призначення його виконувачем обов’язків прем’єр-міністра я думаю, що для України в цілому це буде позитивний крок і, я думаю, він цілком упорається з цією посадою”.

Голова обласної організації партії “Батьківщина Геннадій Глядчишин:

“Особисті якості Єханурова можна характеризувати такими словами – зважений, спокійний. Людські якості – я з ним мало зустрічався, але коли зустрічався він справляв досить позитивне враження. З приводу призначення його на посаду виконувача обов’язків прем’єр-міністра – мені складно судити про його потенціал, його можливості”.

Голова обласної організації партії “Наша Україна” Олександр Жир ставиться до Юрія Єханурова досить негативно:

“Я здивований кандидатурою, на якій зупинився наш президент, тому що за той час коли Юрій Іванович працював головою обласної державної адміністрації на Дніпропетровщині він просто не зміг консолідувати ані політичні сили ані бізнесові кола на реалізацію програм нашого президента. Більше того – якщо Юрій Іванович разом зі своїм помічником, печально відомим Монтрезором, який працював з ним на Дніпропетровщині, буде проводити на рівнв Кабінету Міністрів свою політику, черездуже короткий час ми матимемо в Україні ще більш складну ситуацію ніж та, яку маємо на сьогоднішній день. Тому я думаю, що далі виконувача обов’язків Юрій Іванович Єхануров не піде у Кабінеті Міністрів“.

І думку про Юрія Єханурова та його призначення у відсутності голови обласної організації партії ”Народний союз – Наша Україна” Олександра Білого висловлює на його доручення і від його імені прессекретар організації Лариса Токар:

“Призначення, яке зробив президент, це справа президента і треба поважати те рішення, яке було зроблене. Те, що Юрій Іванович Єхануров сильна політична фігура, високий професіонал своєї справи і порядна людина – це знають усі. За короткий час перебування його на посаді голови Дніпропетровської облдержадміністрації він це показав. Юрій Іванович зумів стабілізувати ситуацію з політичними силами в області, розпочати в області конкретні справи, врегулювати проблеми навколо Нікопольського ферросплавного заводу. Усі ті справи свідчать що він упорається і з завданням президента і вирішить усі завдання, які будуть поставлені перед Юрієм Івановичем Єхануровим на новій посаді”.

Отакі часом полярні враження залишає по собі на Дніпропетровщині вже колишній голова обласної адміністрації, виконувач обов’язків прем’єр-міністра уряду України Юрій Єхануров.
XS
SM
MD
LG