Доступність посилання

ТОП новини

Заступник голови партії "Реформи й порядок" Микола Томенко прогнозує, що Партія патріотичних сил візьме участь у виборах Верховної Ради в 2006 році в складі Блоку Юлії Тимошенко


Про це М.Томенко повідомив журналістам у четвер на прес-конференції в Полтаві. "Ми працюватимемо з Олександром Зінченком разом... у складі БЮТ", - сказав М.Томенко.

Про це М.Томенко повідомив журналістам у четвер на прес-конференції в Полтаві. "Ми працюватимемо з Олександром Зінченком разом... у складі БЮТ", - сказав М.Томенко. Він зазначив, що хоча Партія патріотичних сил - нова партія, але важливо, які особистості за нею стоять. Зокрема, при формуванні списків, БЮТ опиратиметься на заслуги й професійність своїх лідерів, а не їхню належність до тієї чи іншої партії. Микола Томенко зазначив, що зараз ведуться консультації щодо конфігурації БЮТ. Він висловив упевненість, що партія “Реформи і порядок” також візьме участь у виборах 2006 року в складі БЮТ.

Як повідомлялося, колишній держсекретар Олександр Зінченко хоче очолити Партію патріотичних сил. Наразі лідер партії - Віктор Палій.
XS
SM
MD
LG