Доступність посилання

ТОП новини

Юрій Кармазін вимагає „очистити” Одеську облдержадміністрацію від чиновника з кримінальним минулим...


Петро Каландирець

Юрій Кармазін
Одеса, 18 жовтня 2005 - Голова Партії захисників Вітчизни оголосив в Одесі про формування „Блоку Юрія Кармазіна”.

На прес-конференції у прес клубі „Право” обласної організації Національної Спілки журналістів України він повідомив, що крім Партії Захисників Вітчизни до блоку вже висловили бажання увійти 64 громадські організації.

Необхідність утворення окремого від „НСНУ” та партії „Батьківщина” блоку Юрій Кармазін пояснив тим, що до двох вищезгаданих політичних сил нині увійшли політики, які не мають нічого спільного із завданнями, за які боролися учасники Помаранчевої революції.

На його думку, характерний прикладом є Фракція блоку Юлії Тимошенко у парламенті. Одразу після перемоги Ющенка до неї увійшли 44 депутати, які до цього були палкими прихильниками попередньої влади і нинішнього лідера партії регіонів Віктора Януковича. Подібна ситуація є у всіх регіонах.

За словами Голови Партії захисників Вітчизни Юрія Кармазіна, ініціатори нового блоку планують привести до парламенту 50 народних депутатів та представників блоку до Рад місцевого рівня. До речі, фракція Блоку Юрія Кармазіна вже є у Одеській міській Раді та у міських Радах більшості обласних центрів країни.

Лідер „захисників” переконаний, що очолюваний ним Блок свідомо не ставлять у жоден із соціологічних рейтингів популярності політичних партій.

Партія захисників Вітчизни має намір продовжити роботу, спрямовану на збереження в Одесі інституту сухопутних військ Збройних Сил України та виступає проти приватизації Одеського Припортового заводу. У разі ігнорування владою вимог партійців вони погрожують вдатися до багатолюдних акцій протесту, зокрема, і силових методів.

Саме за підтримки Партії захисників Вітчизни на території Інституту сухопутних військ нині відновлюють православний храм. На думку Юрія Кармазіна, це допоможе зберегти військовий ВУЗ в Одесі і не допустити заплановане його переведення до Львова.

Юрій Кармазін одержує відзнаки Інтернаціонального парламенту
Голова Партії захисників Вітчизни піддав гострій критиці нинішнє керівництво Одеської обласної державної адміністрації. За його словами, у керівництві облдержадміністрації працюють чиновники, які мали проблеми з Законом. „Якщо Голова обладміністрації Василь Цушко не звільнить таких людей я не увійду до приміщення цієї установи, як не робив це жодного разу після перемоги Помаранчевої революції. Я сказав про це Президенту. Я робив все можливе для приходу нової влади в область. Але, я не розумію Василя Цушка. Або він губернатор, або я не знаю хто... Я кажу про принцип оголошений Президентом про усунення від влади людей, які мали проблеми з Законом”.

На прес конференції в Одесі міністр департаменту міжнародного дипломатичного об”єднання Едуард Столярський оголосив про входження голови Партії захисників Вітчизни до міжурядової організації „Міжнародний парламент за безпеку і мир”. Юрію Кармазіну вручили і відзнаку з повідомленням про почесне звання „найбільш не корумпованого політика України”. Відтепер Кармазін має у інтернаціональному парламенті посаду сенатора, члена Вищої палати. До складу сенату нині входять екс Президент ПАР Нельсон Мандела, екс Президент СРСР Михайло Горбачов, сенатор Конгресу США Гілларі Клинтон та інші відомі у світі політики.
XS
SM
MD
LG