Доступність посилання

ТОП новини

У Києві відбулося засідання Північноатлантичної ради НАТО


Керівництво НАТО закликає Україну використати формат інтенсифікованого діалогу з Альянсом для просування внутрішніх реформ. Це необхідно для успіху Києва на шляху євроатлантичної інтеграції, повідомив генсекретар НАТО Яап де Хооп Схеффер по закінченні переговорів з керівниками української держави.


Керівництво НАТО закликає Україну використати формат інтенсифікованого діалогу з Альянсом для просування внутрішніх реформ.

Це необхідно для успіху Києва на шляху євроатлантичної інтеграції, повідомив генсекретар НАТО Яап де Хооп Схеффер по закінченні переговорів з керівниками української держави.

Говорить генсек НАТО: “Наші зустрічі у Києві мають дві головні ідеї: перша – це підтвердження Україною її прагнення до членства у НАТО. Ми почули від керівників України про ці прагнення, про стан виконання демократичних реформ, без яких неможлива євроінтеґрація України. А друга ідея ґрунтується на тому, що НАТО – це організація, яка базується на практичних речах, на демократичних цінностях, і тому ми оцінюємо Україну за конкретними результатами тих реформ, які необхідні для досягнення Україною своєї мети. Зазначу, що ці реформи відбуваються”.
XS
SM
MD
LG