Доступність посилання

ТОП новини

Призначення генпрокурором Олександра Медведька означає, що справа Георгія Гонґадзе просто буде похована, заявила радіо “Свобода” мати загиблого журналіста


Це п’ятий новий генпрокурор, призначений за 6 років розслідування справи Георгія Гонґадзе. Мати журналіста не вірить, що Олександр Медведько її завершить. Оскільки новий генпрокурор, за словами Лесі Гонґадзе, “Причетний до справи журналіста Александрова.Про що ще мова?”.

Це п’ятий новий генпрокурор, призначений за 6 років розслідування справи Георгія Гонґадзе. Мати журналіста не вірить, що Олександр Медведько її завершить. Оскільки новий генпрокурор, за словами Лесі Гонґадзе, “Причетний до справи журналіста Александрова.Про що ще мова?”

Олександр Медведько продовжуватиме політику свого попередника у справі розслідування вбивства Георгія, заявила мати журналіста. Леся Гонґадзе не бачить іншого виходу, аніж звернутись з позовом до Європейського суду проти держави Україна. І подасть позов, як тільки отримає висновки німецької експертизи останків Таращанського тіла.
XS
SM
MD
LG