Доступність посилання

ТОП новини

Державний секретар США Кондоліза Райс звинуватила Росію в тому, що та влаштувала політично вмотивовану газову кризу


У четвер зранку на зустрічі з журналістами, акредитованими у Держдепартаменті, пані Райс заявила: "Коли ви кажете, що хочете належати до міжнародної економіки і хочете бути відповідальною дійовою особою міжнародної економіки, то треба грати за її правилами".

Державний секретар США Кондоліза Райс
У четвер зранку на зустрічі з журналістами, акредитованими у Держдепартаменті, пані Райс заявила:

"Коли ви кажете, що хочете належати до міжнародної економіки і хочете бути відповідальною дійовою особою міжнародної економіки, то треба грати за її правилами".

“Гадаю, що така поведінка ще викличе нові коментарі щодо тієї відстані, яка існує поміж поведінкою Росії і тим, чого очікують від лідера "Групи восьми".


Від початку цього року Росія перебрала головування у "Групі восьми".

Тим часом, за словами пані Райс, перший тиждень цього року не був добрим тижнем із погляду того, що Росія засвідчила, наскільки відповідально вона готова діяти як енергопостачальник на енергетичних ринках:

"Коли це робиться так, як це було зроблено - з очевидним політичним мотивом - то, звичайно, це викликає проблеми. І, звичайно, я думаю, це було іронічно і недобре, що вони зробили це того дня, коли очолили "Групу восьми", - додала Держсекретар США Кондоліза Райс про дії Росії під час газової кризи.
XS
SM
MD
LG