Доступність посилання

ТОП новини

До 23 сiчня оголошена перерва у судовому розгляді справи щодо убивства журналiста Георгiя Гонгадзе


Після другої перерви підсудному Миколі Протасову стало зле. Він, з підозрою на гіпертонічний криз, був шпиталізований. Колегія суддів у зв’язку з цим ухвалила рішення перенести слухання на 23 січня. Журналістів, окрім представників кількох інформагенств та телеоператорів, фактично не допустили до процесу, який попередньо був визначений як відкритий.


Такий підсумок сьогоднішнього засідання Апеляцiйного суду Києва.

Після другої перерви підсудному Миколі Протасову стало зле. Він, з підозрою на гіпертонічний криз, був шпиталізований. Колегія суддів у зв’язку з цим ухвалила рішення перенести слухання на 23 січня.

Нинішнє слухання, як і попереднє, викликало чимало нарікань з боку представників потерпілої сторони і журналістів.

Представники ЗМІ у заяві на ім”я начальника Шевченківського райвідділу УМВС вимагають порушити карну справу за фактом перешкоджання їм виконувати службові обов”язки.

Журналістів, окрім представників кількох інформагенств та телеоператорів, фактично не допустили до процесу, який попередньо був визначений як відкритий. Коли ж обурені представники ЗМІ зробили спробу прорватися до зали судових засідань, конвой МВС застосував силу.

Адвокат Андрій Федур та Мирослава Гонгадзе також заявили про намір подати клопотання до суду стосовно організації судових слухань.
XS
SM
MD
LG