Доступність посилання

ТОП новини

Для наведення конституцiйного порядку в країнi можуть бути використанi "революцiйнi способи" впливу на Верховну Раду, заявив керівник виборчої кампанії блоку "Наша Україна" Роман Безсмертний


Про це він сказав в iнтерв''ю "Газетi по-київськи", що публiкується сьогодні.

Про це він сказав в iнтерв''ю "Газетi по-київськи", що публiкується сьогодні. За його словами, Верховну Раду необхiдно було розпустити ще торiк. Вiдставку уряду Юрiя Єханурова Р.Безсмертний називає емоцiйним вчинком депутатiв. Їх поведiнка дискредитувала змiни до Конституцiї, якi набрали чинностi. Це може призвести до згортання реформ, заявив Р.Безсмертний.

Лiдер Партiї регiонiв Вiктор Янукович не вважає за необхiдне мiняти до виборiв вiдправлений парламентом у вiдставку уряд, однак, на його думку, Кабмін має працювати лише пiд контролем Верховної Ради. Уряд має планувати свої дiї та звiтувати про свої стратегiчнi рiшення. А Президенту необхідно дотримуватися Конституцiї і спiльно з парламентом домовлятися, як прожити цi два місяці до виборів, - заявив лiдер Партiї регiонiв в ефiрi телеканалу "НТН" у четвер увечерi.
XS
SM
MD
LG