Доступність посилання

ТОП новини

Міністр аграрної політики України Олександр Баранівський та міністр сільського господарства Росії Олексій Гордєєв обговорили ситуацію із забороною Росії на ввіз продукції тваринництва з України, повідомила прес-служба Міністерства


Під час розмови Баранівський запропонував російському колезі негайно зустрітися для з''ясування подробиць економічного конфлікту, на що Гордєєв, у свою чергу, заявив, що зустріч обов''язково відбудеться, але тільки після певних напрацювань відповідних служб.

7 лютого вперше після запровадження Росією заборони на ввіз української продукції тваринництва Баранівському вдалося обговорити з Гордєєвим ситуацію, яка виникла. Під час розмови Баранівський запропонував російському колезі негайно зустрітися для з''ясування подробиць економічного конфлікту, на що Гордєєв, у свою чергу, заявив, що зустріч обов''язково відбудеться, але тільки після певних напрацювань відповідних служб.

Гордєєв послався на те, що він був у відпустці й зараз не володіє всією інформацією з цього питання й запропонував продовжити контакт у телефонному режимі 9 лютого, в четвер, і домовитися про час і місце зустрічі для подальшого обговорення.
XS
SM
MD
LG