Доступність посилання

ТОП новини

Голова кримського уряду Анатолій Бурдюгов звернувся до Кабінету Міністрів України з проханням виділити один мільйон 200 тисяч гривень з резервного фонду для проведення відновлювальних робіт у місті Щолкіне, де населення уже третій тиждень без тепла


Згадані кошти потрібні для проведення всього комплексу відновлювально-ремонтних робіт, в тому числі – для будівництва нової котельні, зазначає прес-служба уряду АРК.

Згадані кошти потрібні для проведення всього комплексу відновлювально-ремонтних робіт, в тому числі – для будівництва нової котельні, зазначає прес-служба уряду АРК. Раніше з резервного фонду бюджету Криму на це вже виділили 300 тисяч гривень.

25 січня через погіршення погодних умов - сильний вітер і зниження температури повітря – була пошкоджена лінія електропередач, що призвело до відключення насосної станції. Через це сталося розмороження магістрального водогону завдовжки 3 кілометри. В результаті понад 10 тисяч мешканців міста Щолкіне залишилися без електрики, води й тепла. Зараз електро- і водопостачання відновлене, роботи з відновлення теплопостачання тривають.
XS
SM
MD
LG