Доступність посилання

ТОП новини

Прикарпаття відвідав з робочим візитом Голова Верховної Ради Володимир Литвин.


Іван Костюк Івано-Франківськ, 2 березня 2006 (RadioSvoboda.Ua) - Сьогодні Прикарпаття відвідав з робочим візитом Голова Верховної Ради Володмир Литвин. Він виступив на сесії обласної ради, зустрівся із журналістами, розповів про своє бачення перебігу передвиборної кампанії.

Голова Верховної Ради Володимир Литвин, виступаючи перед депутатами Івано-Франківської обласної ради, заявив, що приїхав не з метою передвиборної агітації. Його поїздки регіонами були вже давно заплановані. Володимира Литвина зацікавив передовсім стан економіки Прикарпаття, готовність області демократично та відкрито провести вибори. Щоправда, цим запевненням не повірили активісти громадянської партії „Пора”, які влаштували пікет перед приміщенням обласної держадміністрації, скандуючи гасла, об’єднані єдиним змістом: політична сила „Ми”, яку очолює Володимир Литвин, діє в стінах парламенту за подвійними стандартами.

Представникам „Пори” опонували прихильники політичного блоку Володимира Литвина. На площі впродовж кількох годин тривала жвава дискусія. На зустрічі із журналістами Володимир Литвин заявив, що не бачить зараз політичної сили, яка б мала якусь вагому перевагу в суспільстві: „Я не бачу сьогодні політичної сили, яка могла б здобути 51% голосів у парламенті”.

Щодо діяльності майбутнього парламенту, то нинішній голова Верховної Ради переконаний, що його робота буде конструктивною. До людини, яка очолить уряд, Володимир Литвин також має свої чіткі вимоги: „Я б хотів, щоб насамперед враховувались професійні якості та здібності, щоб прем’єр мав кругозір, що дозволяє працювати в масштабах всієї країни”.

Володимир Литвин, оцінюючи роботу президента, наголосив, що Віктор Ющенко виконав практично всі свої передвиборні обіцянки. На переконання Голови Верховної Ради, зараз основним завданням у країні є чесно й демократично провести вибори.
XS
SM
MD
LG