Доступність посилання

ТОП новини

„У конфлікті між Україною та невизнаною Придністровською республікою ми займаємо нейтральну позицію”, заявив керівник Місії ЄС з надання прикордонної допомоги Молдові і Україні, генерал Ференц Банфі


Я вважаю, що якщо у Придністров”ї виникне гуманітарна криза, це станеться не з вини України”, заявив генерал Ференц Банфі.

„Ми лише спостерігаємо і швидко реагуємо на незаконні дії незалежно від того, з якого боку вони відбуваються. Обидві сторони чітко бачать своє майбутнє і обирають власний шлях розвитку. Я вважаю, що якщо у Придністров”ї виникне гуманітарна криза, це станеться не з вини України”, заявив генерал Ференц Банфі.

На його думку, (цитую) „фактично немає жодної блокади з боку України. Наші радники бачать, що Україна реалізує нові митні правила коректно, дотримуючись міжнародних норм. Запровадження цієї декларації у дію – величезний крок спрямований на забезпечення роботи закону у цій сфері. Саме Придністров”я заблокувало транспорт”, наголосив керівник Місії ЄС з надання прикордонної допомоги Молдові і Україні.
XS
SM
MD
LG