Доступність посилання

ТОП новини

“Звуки життя”: Однорукі бандити.


/images/photo/Igrovi_avtomati.jpg Київ, 14 березня 2006 року. Прибрати з вулиць гральні автомати пропонує Київська влада - фактично з такою пропозицією вона стала піонером в Україні. Свого часу парламентарі не відчули присмаку азарту в іграх на гральному автоматі , відтак, дозволили не ліцензувати такий вид заробітку. Київ - перше місто, яке пропонує прибрати кіоски з ігровими автоматами подалі від шкіл, лікарень, банків та інших установ і розташувати диво-ігри в розважальних центрах. Однак вже зараз акули грального бізнесу - протестують проти утисків щодо їхньої справи. Чи впорядкований в Україні гральний бізнес? І як це можна зробити – про це у “Звуках життя” –ОДНОРУКИ БАНДИТИ – з Віолою Бурдою.

Кидаеш п’ятдесят копійок в автомат, тиснеш кнопку... Далі - тобі потрібна тільки удача - бо більше від тебе нічого не залежить... Ти можеш в одну мить стати багатшим, якщо пощастить. Ні - за три години витратиш місячну зарплату. У великому місті "зависнути" біля грального автомату - можна без будь-яких зусиль - вони чекають гравців на зупинках, в метро, в підземних переходах... Прогулювалася гральними точками Києва Леся Штогрин....

Аудіозапис програми. Перший випуск:

Гральний бізнес- золота жила для підприємців, каже заступник київского мера Микола Георгіївський. і до того ж слід врахувати, зазначає він, що до сьогодні гральні автомати не включені до переліку азартних ігор, і відтак відсутні ймови їхнього ліцензування. а відсутність ліцензії дозволяє власникам одноруких бандитів розташовувати їх де завгодно і легко отримувати надприбутки.

Аудіозапис програми. Другий випуск:

Якби всі клієнти гральний салонів дослухалися до порад Лілії Подкопаєвої, то весь азартний бізнес давно б збанкротував. Хоча, як стверджують власники гральних автоматів, незабаром це може статися, якщо рішення місцевих рад набере законної сили. Сергій Трет’яков, президент Українського асоцiацiї дiячiв грального бiзнесу вважає, що розпорядження чиновників вже застаріло.

Аудіозапис програми. Третій випуск:

Серіали, азартні та комп’ютерні ігри - це забавки, які допомагають людині втекти від реальності. І якщо під час перегляду серіалу людина набирається позитивних емоцій, яких не вистачає в реальному житті, то граючи чи то за комп’ютером, чи то у гральні автомати - гравець шукає гострих відчуттів - пояснює психолог Олександр Губенко. Отримуючі такі відчуття людина вже фізично починає залежати від них.

Аудіозапис програми. Четвертий випуск:
XS
SM
MD
LG