Доступність посилання

ТОП новини

Від сьогодні російські громади Керчі та Євпаторії розпочинають публічний бойкот Партії регіонів і кримського виборчого блоку “За Януковича!”


Як повідомив голова Російської громади Керчі “Отєчество” Олександр Ткаченко, проросійські організації автономії вимагають виключення з виборчих списків людей, які дискредитують “російську ідею”

Як повідомив голова Російської громади Керчі “Отєчество” Олександр Ткаченко, проросійські організації автономії вимагають виключення з виборчих списків людей, які дискредитують “російську ідею”.

За словами Олександра Ткаченка, лідери “Російської громади Криму” дискредитують проросійський рух Криму, бо отримували кошти з Москви, але використовували їх на особисті та політичні цілі. Він вважає, що Партія регіонів має виключити цих людей зі своїх виборчих списків. У вівторок Російські громади Керчі, Євпаторії і ще кількох міст Криму поставили ультиматум перед місцевими “регіоналами” і заявили, що оголосять бойкот цій партії на виборах. У кримському штабі Партії регіонів назвали такі заяви “провокаціями політичних опонентів” і заявили, що з виборчих списків можуть бути виключені лише ті кандидати у депутати, які виступили проти референдуму про статус російської мови. Раніше Російська громада Криму закликала своїх прихильників вступати до Партії регіонів, тоді як російські громади деяких кримських міст виступили проти цього.
XS
SM
MD
LG