Доступність посилання

ТОП новини

Ваш голос на “Свободі”: Чим є перерахунок голосів, поданих на виборах до Верховної Ради.


Віктор Міняйло /images/photo/spec_urna.jpg Київ, 4 квітня 2006 (RadioSvoboda.Ua) - Чи не одразу після парламентських виборів ті політичні партії, яким так і не вдалося потрапити до Верховної ради України, почали вимагати перерахунку голосів. 4 квітня це питання навіть обговорювали народні депутати, але парламент не підтримав відповідної постанови. А міністр юстиції України Сергій Головатий вважає можливим перерахунок голосів тільки після рішення Верховного суду. А що думаєте Ви, шановні слухачі?

Чим є перерахунок голосів, поданих на виборах до Верховної Ради:

- заходом, що дозволить поновити справедливість і покласти край фальсифікаціям - є спробою партій і блоків, які не подолали 3-% бар‘єр, подовжити своє політичне життя - є намаганням дезорганізувати роботу державних інституцій

З таким запитанням Радіо “Свобода” звернулося до своїх слухачів і перехожих Києва, і ось ваш голос на “Свободі”:

“Мені здається, що все треба залишити на старому рівні. Я за Партію регіонів.

Дестабілізувати. Для чого це робиться? Хаос щоб був в державі! От для цього і робиться.

На сьогоднішній день це все твориться щоб знести Україну з лиця землі.

Це лише молода демократія. Тому що не покарані ті люди, які раніше робили фальсифікації. А тепер молода демократія має довести, що вона здатна на справедливість. Це, звичайно, не вплине на вибори, але перерахунок голосів – це нормально.

Я за справедливість, але це вже як там вирішать, як проголосують.

Продовженням життя політичних партій. Це ж нічого не дає, перерахунок голосів. Скільки грошей на це потрібно, і часу. Це дестабілізує країну.

Відновлення справедливості. Тому що там дійсно були порушення. Дуже багато людей не було в списках. Були дуже великі порушення!”

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG