Доступність посилання

ТОП новини

«Наша Україна» має намір 14-16 травня запропонувати всім силам, які пройшли до парламенту, свій варіант коаліційної угоди


«Із цим документом ми вийдемо й будемо намагатися домовлятися з іншими політичними силами, з усіма», - сказав журналістам прем''єр-міністр Юрій Єхануров, який на виборах очолив виборчий список «Нашої України». .


Про це сказав журналістам прем''єр-міністр Юрій Єхануров, який на виборах очолив виборчий список «Нашої України».

За словами Єханурова, робоча група «Нашої України» при розробці цього документа намагається максимально враховувати пропозиції інших політичних сил.

«Із цим документом ми вийдемо й будемо намагатися домовлятися з іншими політичними силами, з усіма», - сказав Єхануров.

А на прохання журналістів прокоментувати заяву Віктора Януковича про те, що Партія регіонів веде переговори з «Нашою Україною», Юрій Єхануров сказав, що переговори ведуться з усіма політичними силами, які пройшли до парламенту.

Єхануров наголосив на необхідності максимально погодити з усіма силами, які пройшли в Раду, стратегічні питання, такі як: євроатлантична інтеграція, проблеми СНД, Єдиного економічного простору, питання федералізації і мови, а також питання ставлення до власності.

Учора Президент Віктор Ющенко заявив, що переговори про створення коаліції у Верховній Раді мали б бути завершені до 24 травня.

Ще 13 квітня «Наша Україна», блок Юлії Тимошенко й Соціалістична партія підписали протокол про порядок формування коаліції демократичних сил.

А 27 квітня Партія регіонів закликала «Нашу Україну», блок Юлії Тимошенко, Соціалістичну й Комуністичну партії розпочати переговори про створення з нею коаліції у Верховній Раді.
XS
SM
MD
LG