Доступність посилання

ТОП новини

Депутати кримського парламенту обрали спікера і відправили уряд у відставку


Новим головою Верховної Ради Криму став лідер фракції Блоку “За Януковича!” 47-літній Анатолій Гриценко, який уже обіймав цю посаду у 1997-98 роках. До обрання депутатом він працював 1-м віце-прем’єром уряду автономії на чолі з “нашоукраїнцем” Анатолієм Бурдюговим.


Новим головою Верховної Ради Криму став лідер фракції Блоку “За Януковича!” 47-літній Анатолій Гриценко, який уже обіймав цю посаду у 1997-98 роках.

До обрання депутатом він працював 1-м віце-прем’єром уряду автономії на чолі з “нашоукраїнцем” Анатолієм Бурдюговим.

Новообраний спікер вже пообіцяв працювати виключно в правовому полі України і досягти стабілізації політичної ситуації в Криму. Анатолій Гриценко:

“У нас є дуже багато невирішених проблем. В тому числі – зі збільшення обсягів повноважень АРК. Треба зняти ту напругу, яка існує між центром та автономією, працювати виключно у правовому полі України, не допускати різких, необгрунтованих рішень, які могли б підірвати стабільність у Криму та в Україні загалом”.

Сьогодні ж Верховна Рада Криму відправила цей уряд у відставку, доручивши його членам виконувати свої обов’язки до обрання нового складу Ради міністрів АРК.
XS
SM
MD
LG