Доступність посилання

ТОП новини

Ваш голос на Свободі: Чому досі не названі підбурювачі і замовники вбивства журналіста Гонгадзе?


Київ, 16 травня 2006ю (RadioSvoboda.Ua) – Сьогодні засідав Апеляційний суд у справі про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе. Увечері судді ухвалили рішення оголосити перерву до 25 травня через те, що один із захисників обвинувачених у причетності до вбивства іде у відпустку.

Радіо Свобода звернулося до своїх слухачів, гостей Інтернет сторінки та перехожих Києва із запитанням:

Чому досі не названі підбурювачі і замовники вбивства журналіста Гонгадзе? Майже 80% відвідувачів нашого сайту вважають, що це широке коло занадто впливових осіб.

12%, переконані, що вони недоступні українському правосуддю.

А 10% з тих, то проголосував на сайті RadioSvoboda.Ua, вважають, що для цього потрібно ще більше часу.

А ось як відповіли на це запитання наші слухачі і мешканці Києва:

- Це моя приватна думка, що якійсь підрозділ діяв, який, можливо, законні мав підстави для знищення певних людей. Але з точки зору моралі і утвердження демократії ці підрозділи не мають права існувати, навіть якщо вони з благородною метою знищують кримінальних авторитетів.

- Напевно замішані ті люди, які ще працюють. Вони видно бояться. Якби люди не були замішані, то давно б закрили це питання. Оскільки міліція була замішана, то в міліції все давно всі знають. Просто комусь вигідно ще попрацювати, пожити.

- Чинна влада у вбивстві Гонгадзе звинувачує кучму, Литвина і покійного Кравченка. Але коли ця влада залишить політику, то в “чорні списки” внесуть Тимошенко або Порошенка.
XS
SM
MD
LG