Доступність посилання

ТОП новини

Прибуття до Києва Вільяма Тейлора, шостого посла США в Україні, очікується всередині червня


Серед головних своїх завдань в розвитку українсько-американських відносин Вільям Тейлор бачить допомогу Україні у вступі до НАТО, Світової організації торгівлі та у зміцненні енергетичної незалежності української держави

Серед головних своїх завдань в розвитку українсько-американських відносин Вільям Тейлор бачить допомогу Україні у вступі до НАТО, Світової організації торгівлі та у зміцненні енергетичної незалежності української держави.

Головні завдання України найближчим часом, за словами Тейлора, посилення захисту прав інтелектуальної власності, активізація регуляторного середовища та розвиток кредитування малого і середнього бізнесу.

Як зазначив Вільям Тейлор, євроатлантичний курс України не заперечує добросусідських відносин з Росією. Він запевнив, що всіляко сприятиме їх розвитку у дусі поваги національних суверенітетів та територіальної цілісності обох держав.

Кар´єру Вільям Тейлор розпочав у збройних силах. Він закінчив елітну військову академію Вест Поінт. Упродовж 7 років служив у піхотних військах. Після переходу на цивільну роботу очолював дослідницький центр при Пентагоні.

Наприкінці 80-х років Тейлор провів 5 років у Брюсселі, де працював радником американського посла з оборонних питань у штаб-квартирі НАТО.

У держдепартаменті Тейлор - 15 років. Останнім часом працював у Кабулі та Багдаді, де опікувався американською місією відбудови Афганістану та Іраку.
XS
SM
MD
LG