Доступність посилання

ТОП новини

Блокування порту Феодосії викликане полiтичними причинами, вважає Президент Віктор Ющенко


Раніше речник МЗС Василь Філіпчук пояснив розпалювання скандалу навколо американського судна бажанням зірвати туристичний сезон у Криму.


Раніше речник МЗС Василь Філіпчук пояснив розпалювання скандалу навколо американського судна бажанням зірвати туристичний сезон у Криму.

Речник МЗС, зокрема, зауважив: “Ті, хто ініціює подібні відверті, безґрунтовні – я б навіть сказав абсурдні – провокації, мають відчувати відповідальність за те, що своїми діями вони відлякують туристів, до того ж, без будь-яких до того підстав”.

Філіпчук наголосив, що американське судно не військово-транспортне, а торгівельне.

Раніше Комуністична партія звернулася в Генеральну прокуратуру із проханням розслідувати факт допуску іноземних військових на територію України і притягти до кримінальної відповідальності винних.

У Феодосії представники проросійських організацій і досі блокують вивезення вантажів американського судна з торговельного порту.

На їхню думку, це було прикриттям для можливої висадки американських військових на ракетний полігон за 25 кілометрів від Феодосії для подальшої їх участі в навчаннях НАТО.

Прогресивні соціалісти закликають Верховну Раду розпочати процедуру імпічменту Президенту Ющенку.

Причиною цього, за їхніми словами, є несанкціонований допуск іноземних військових на територію України.

Про це повідомила лідер ПСПУ Наталія Вітренко.

За її словами, минулої суботи американське судно вивантажило у Феодосії обладнання, необхідне для створення військової бази НАТО в Криму, і зброю.

Раніше Комуністична партія звернулася в Генеральну прокуратуру із проханням розслідувати факт допуску іноземних військових на територію України.

А СДПУ(О) вважає розвантаження американського судна в Криму - військовою операцією НАТО.

У своїй заяві партія вимагає негайного виведення всіх військових кораблів НАТО з територіальних вод України.

Соціал-демократи об’єднані також привітали ініціативу всіх політичних сил, що виступили проти вступу України до НАТО.
XS
SM
MD
LG