Доступність посилання

ТОП новини

Фракція Партії регіонів може змінити свою кандидатуру на посаду голови Дніпропетровської обласної ради


Про це Радіо Свобода повідомив Михайло Разгоняєв, який претендував на це крісло раніше, але на сесії 2 червня не набрав необхідної кількості голосів – так само, як і його конкурент, “нашоукраїнець” Микола Швець

Про це Радіо Свобода повідомив Михайло Разгоняєв, який претендував на це крісло раніше, але на сесії 2 червня не набрав необхідної кількості голосів – так само, як і його конкурент, “нашоукраїнець” Микола Швець.

За словами Михайла Разгоняєва, місцеві “регіонали” мають великий перелік претендентів на цю посаду і пропонуватимуть одного з них на черговому засіданні новообраної облради. Кандидатур у них щонайменше 10; в основному це директори великих промислових підприємств, шахт і комбінатів.

Кандидатом від Регіонів також може бути Олег Царьов, каже Разгоняєв, якщо суд відновить його депутатство в облраді, якого він позбувся через сумісництво. Судовий розгляд цієї справи призначили на завтра.

А от дата наступної сесії і виборів голови облради наразі не відома.

Кандидат на це крісло від “помаранчевих” сил залишається незмінний – “нашоукраїнець” Микола Швець. Він очолював облраду попереднього скликання.
XS
SM
MD
LG