Доступність посилання

ТОП новини

Верховна Рада взяла перерву ще на тиждень


За рішення проголосували 227 депутатів. Питання про перенесення роботи парламенту до 14 червня поставив “нашоукраїнець” Микола Катеринчук. Партія регіонів та комуністи намагалися перешкодити такому рішенню, заблокувавши трибуну.


За рішення проголосували 227 депутатів. Питання про перенесення роботи парламенту до 14 червня поставив “нашоукраїнець” Микола Катеринчук:



“До тимчасової президії сесії надійшла заява від лідерів фракцій Блок Юлії Тимошенко, Наша Україна і Соціалістичної партії України з проханням зробити перерву до 14-го червня 2006 року з метою проведення додаткових консультацій по питаннях статті 16-ї регламенту Верховної Ради України, у зв’язку з проведенням переговорів щодо укладення коаліційної угоди”.

Партія регіонів та комуністи намагалися перешкодити такому рішенню, заблокувавши трибуну.

Лідер комуністів Петро Симоненко далі:



“Ми з вами є свідками того, що відбувається сьогодні в державі. Ті, хто ніколи не ніс відповідальності, він і не збирається нести відповідальність перед нашими громадянами, перед виборцями. Вони продовжують розподіл портфелів, а не думають про Україну”.

Після оголошення перерви, один з лідерів Партії регіонів Євген Кушнарьов закликав створити у парламенті міжфракційну більшість.

За його словами, вона має сформувати керівництво Верховної Ради. За результатами парламентських виборів найбільше голосів набрала Партія регіонів.

Сьогоднішнім подіям у парламенті передували двотижневі переговори щодо створення “помаранчевої коаліції”.
XS
SM
MD
LG