Доступність посилання

ТОП новини

У Євпаторії щонайменше удвічі мають зрости ціни на постачання питної води


За словами мера Євпаторії Геннадія Губанова, ціна питної води у Євпаторії зросте через півтора-два місяці. Без цього наступний опалювальний сезон просто може не розпочатись.

Про це Радіо Свобода повідомив мер Євпаторії Геннадій Губанов. Зараз він перебуває у Дніпропетровську, де бере участь у засіданні членів Асоціації міст України.

За словами Геннадія Губанова, ціна питної води у Євпаторії зросте через півтора-два місяці. Без цього наступний опалювальний сезон просто може не розпочатись.

Міська влада нині розглядає щонайменше 4 варіанти підвищення тарифів, однак визнає, що зростання цін не виведе із кризи житлово-комунальне господарство – потрібна серйозна державна допомога на реформування сфери.

Геннадій Губанів не заперечує, що таке вкрай непопулярне рішення може вплинути на стабільність у суспільстві. Однак зараз, як він зазначив, ситуація в місті спокійна – навіть антинатівські протести до Євпаторії не докотились.

Сьогодні у Дніпропетровську міські голови 35-и найбільших міст України обговорюють тарифну політику у житлово-комунальній сфері.
XS
SM
MD
LG