Доступність посилання

ТОП новини

Підсумки цьогорічного «Євробачення» свідчать, що в Євросоюзі не бажають вступу України чи Туреччини, «доводить» жартівливе дослідження


Зокрема, Україна, яка обійняла сьоме місце, отримала дуже мало очок від західноєвропейських країн, а від Великої Британії, Німеччини і Франції взагалі жодного.

Такий висновок зробив інвестиційний банк ING, проаналізувавши тенденції голосування глядачів одних країн за представників інших. За словами автора дослідження Чарлза Робертсона, одного з головних економістів банку, глядачі лише наполовину голосують за якість пісні (бо переважно всі пісні низької якості), а наполовину за свої симпатії до тієї чи іншої країни.

Зокрема, Україна, яка обійняла сьоме місце, отримала дуже мало очок від західноєвропейських країн, а від Великої Британії, Німеччини і Франції взагалі жодного. А українці голосували переважно не за країни ЄС, а за Росію, Боснію й Вірменію.

Схоже становище і з Туреччиною, яка вже є офіційним кандидатом на вступ до ЄС.

А щодо Росії це дослідження стверджує, що низька кількість голосів за неї від західноєвропейських країн попри загалом друге місце свідчить про занепад репутації Росії через газовий конфлікт із Україною.
XS
SM
MD
LG