Доступність посилання

ТОП новини

“Наша Україна” вважає безперспективними подальші переговори про коаліцію


За словами речниці партії, причина неможливості продовжити переговори – в заявах соціалістів щодо посади голови парламенту. Лідер Соцпартії тим часом розраховує на допомогу президента у відновленні коаліційних переговорів.


За словами речниці партії Тетяни Мокріді, причина неможливості продовжити переговори – в заявах соціалістів щодо посади голови парламенту: ““Наша Українa” висловлює жаль, що особисті амбіції лідера соціалістів зруйнували переговори зі створення коаліції. Ми вважаємо, що такий крок СПУ є безвідповідальним перед українським народом. На сьогоднішній день жодного рішення щодо подальшого перебігу переговорного процесу чи у форматі трійки, чи в іншому форматі в “Нашій Україні” не ухвалювали”.

Лідер Соцпартії Олександр Мороз тим часом розраховує на допомогу президента Віктора Ющенка у відновленні коаліційних переговорів.

За його словами, президент як почесний голова “Нашої України” має навести лад усередині партії i знайти таку формулу, щоб коаліція демократичних сил могла існувати.

БЮТ, “Наша Україна” і СПУ призупинили перемовини зі створення коаліції наприкінці минулого тижня.

Верховна Рада має зібратися на чергове засідання 14 червня, у середу.
XS
SM
MD
LG