Доступність посилання

ТОП новини

В Одесі вчора ввечері напали на заступника міського голови


Лікарі зафіксували важку черепно-мозкову травму. Стан здоров’я В’ячеслава Карева, який нині перебуває у реанімаційному відділенні, критичний.

В’ячеслава Карева побили двоє невідомих у під’їзді його будинку.

Лікарі зафіксували важку черепно-мозкову травму. Стан здоров’я заступника Одеського міського голови, який нині перебуває у реанімаційному відділенні, критичний. Йому зробили операцію. Дотепер В’ячеслав Карев перебуває без свідомості.

Головний лікар 11 клінічної лікарні Олександр Тиличко повідомив, що медики роблять усе необхідне для порятунку життя В’ячеслава Карева. За його словами, “виконком Одеської міськради тримає ситуацію на контролі, але отримані внаслідок побиття ушкодження голови надзвичайно складні”.

У Центрі громадських зв’язків управління МВС України в Одеській області повідомили, що версії причин нападу і побиття, які нині розглядають правоохоронці, пов’язані зі службовою діяльністю В’ячеслава Карева на посаді заступника міського голови та з попередньою його посадою керівника “Інфоксводоканалу”.

Нині встановили свідків побиття. Утворили слідчу оперативну групу у складі працівників карного розшуку та управління боротьби з оргзлочинністю. Порушили карну справу. Триває слідство.
XS
SM
MD
LG