Доступність посилання

ТОП новини

В Одесі жорстоко побили заступника міського голови.


Петро Каландирець Одеса, 14 червня 2006 (RadioSvoboda.Ua) - Ввечері 13 червня у парадному власного будинку двома дотепер невідомими злочинцями був жорстоко побитий заступник Одеського міського голови В’ячеслав Карєв.

Як стало відомо кореспонденту Радіо Свобода, цього дня він повертався з Києва. Пан Карєв припаркував автомашину на вулиці біля будинку, з водієм зайшов у двір під арку. У цей час за ним зайшли ще двоє невідомих, які завдали заступнику міського голови кілька ударів важким предметом. Потерпілий вирвався і спробував піднятися до власної квартири, але нападники наздогнали його і продовжували завдавати ударів.

Медики зафіксували важку черепно-мозкову травму. Стан здоров”я заступника Одеського міського голови, який нині перебуває у реанімаційному відділенні одинадцятої міської лікарні, є критичним. Зроблена операція. Дотепер В’ячеслав Карєв непритомний.

Головний лікар 11 клінічної лікарні Олександр Теличко повідомив, що медики роблять все необхідне для порятунку життя В’ячеслава Карєва. За його словами, „виконком Одеської міськради тримає ситуацію на контролі, але отримані внаслідок побиття ушкодження голови є надзвичайно складними”.

Заступник Одеського міського голови В’ячеслав Карєв контролював питання діяльності житлово-комунального господарства Одеси. До призначення заступником Е. Гурвіца він тривалий час працював на посаді директора Акціонерного підприємства „Інфоксводоканал”. Вирішення різноманітних, в тому числі й проблемних питань між міською владою та „Інфоксводоканалом” теж було в компетенції віце-мера Карєва.

У Центрі громадських зв’язків управління МВС України в Одеській області повідомили, що версії причин нападу і побиття, які нині розглядають правоохоронні органи, пов’язані зі службовою діяльністю В’ячеслава Карєва на посаді заступника міського голови та з попередньою його посадою - керівника „Інфоксводоканалу”.

Нині встановлені свідки побиття. Утворена слідча оперативна група у складі працівників карного розшуку, Управління боротьби з оргзлочинністю. Порушена карна справа. Триває слідство.
XS
SM
MD
LG