Доступність посилання

ТОП новини

Енергопостачальна компанія “Дніпрообленерго” спростувала інформацію про знеструмлення через борги обласних та міських водоканалів


Про це кореспонденту Радіо Свобода повідомила прес-служба відомства.

За інформацією прес-служби “Дніпрообленерго”, енергопостачальними узгодили з водоканалами графіки погашення заборгованості за спожиту електрику. Однак, на сьогодні ситуація з боргами залишається незмінною — розрахунків від водопостачальних підприємств не надходило.

Директор “Дніпрообленерго” Андрій Мартинюк: “З кінця минулого року ці питання ми піднімаємо, щоб “Облводоканал” почав платити за спожиту електроенергію. Він споживає енергії на понад 3 млн. грн. в місяць. Практично не платить. У нього борги - 203 млн. За цей рік він заборгував 16,5 млн. Щомісячно ми один або два рази їздимо, щоб відключити Аульський водоканал, але нам це не вдавалось через постійні недопуски”.

Тим часом мешканці Дніпропетровська й Дніпродзержинська, готуючись до нових відключень, запасають воду. Минулого тижня без електрики лишилися водопостачальні організації шести міст і райцентрів області. Відтак протягом доби близько 2 млн. людей опинилися без води.
XS
SM
MD
LG