Доступність посилання

ТОП новини

За 2 місяці криворізька міська влада має узгодити з населенням підвищення комунальних тарифів та вартості проїзду в міському електротранспорті


Про це сьогодні повідомив міський голова Кривого Рогу Юрій Любоненко.

За словами Юрія Любоненка, узгодити підвищення тарифів із жителями міста вирішив виконком Криворізької міської ради. Однак, у якій саме формі — громадських слухань, консультацій чи опитувань — це відбуватиметься, мер Кривого Рогу не уточнив.

Учора Криворізька міська рада погодилась підвищити тарифи на житлово-комунальні послуги та проїзд, давши дозвіл виконкомові вирішувати, на скільки саме.

Раніше в Кривому Розі мали запровадити нові ціни на воду, тепло та проїзд з 1-го серпня: тарифи на водопостачання для населення мали зрости майже на чверть — з 46 копійок за 1 куб. м до 54, а на послуги теплопостачання — майже втричі — з 65 копійок за гігакалорію до 1 гривні 60 копійок.

Відповідно мав подорожчати проїзд у громадському електротранспорті — у тролейбусах з 50 копійок до 90, а в швидкісному трамваї — з 60 копійок до 1 гривні.

У Кривому Розі мешкає понад 600 тисяч жителів. Учора делегація криворізьких профспілок взяла участь в акції протесту проти зростання цін, яка відбулася в обласному центрі.
XS
SM
MD
LG