Доступність посилання

ТОП новини

В Одесі реалізують проект „Підприємницьке середовище”.


Петро Каландирець Одеса, 4 липня 2006 (RadioSvoboda.Ua) - В Одесі побував директор проекту BIZRO Патрік Райдер. Мета візиту – надання інформації про дослідження „Підприємницьке середовище”, яке проводиться Світовим Банком та Агентством США з міжнародного розвитку і обговорення питань співпраці.

Проект BIZRO нині працює у Молдові, Україні та Білорусі. Дослідження „Підприємницьке середовище” є одним з найбільш знаних у світі, адже Світовий Банк реалізує його нині у 155 країнах світу. Результати дослідження мають засвідчити ступінь свободи, або несвободи ведення бізнесу у кожній з цих країн. В Україні його проводять вперше саме на регіональному рівні.

За словами Патріка Рейдера, „ результати дослідження будуть готові у листопаді поточного року. Після цього буде проведена Національна конференція. За результатами дослідження регіони України матимуть можливість порівнювати стан підприємницького середовища. Це надзвичайно важливо з точки зору перспектив залучення іноземних інвестицій. Регіони України також матимуть можливість порівнювати власні результати з ситуацією у інших 154 країнах”.

Проект BIZRO був заснований у 2000 році. Його основною метою є підвищення конкурентноздатності України на світовому ринку.

„Ми допомагаємо українським кампаніям знаходити виходи на нові ринки в Україні та її межами. Так само активно працюємо і над покращенням підприємницького середовища в Україні”, сказав Патрік Райдер.

Він мав зустріч з секретарем Одеської міськради Олександром Прокопенком.
XS
SM
MD
LG