Доступність посилання

ТОП новини

Депутати зберуться на засідання після 16-ї і не розходитимуться до розгляду усіх питань порядку денного


За відповідне рішення проголосували 235 депутатів. Після цього голова Ради Олександр Мороз оголосив перерву до четвертої. За його словами, вечірнє засідання триватиме до остаточного розгляду усіх питань порядку денного.


За відповідне рішення проголосували 235 депутатів.

Після цього голова Ради Олександр Мороз оголосив перерву до четвертої. За його словами, вечірнє засідання триватиме до остаточного розгляду усіх питань порядку денного.

Парламент має намір обрати першого заступника й заступника голови Верховної Ради, а також визначити кількість комітетів і розподілити їх між опозицією й коаліцією.

З ранку депутати від фракцій Блоку "Наша Україна" і Блоку Юлії Тимошенко намагаються заблокувати роботу Ради.

Сьогодні в парламенті його голова Олександр Мороз одночасно повідомив про ліквідацію помаранчевої коаліції і створення так званої антикризової.

“Оголошую про сформування та реєстрацію в апараті Верховної Ради України коаліції депутатських фракцій Верховної Ради України п’ятого скликання. Коаліція депутатських фракцій сформована на підставі угоди про коаліцію депутатських фракцій у Верховній Раді, підписаної головами депутатських фракцій – Партії Регіонів, Соціалістичної Партії України, Комуністичної Партії України – у складі 238 народних депутатів, які особистими підписами ствердили свою згоду стати членами коаліції.”
XS
SM
MD
LG