Доступність посилання

ТОП новини

Олександр Мороз: представники антикризової коаліції домовилися з президентом продовжити пошук виходу з політичної ситуації, що склалася


«На мiй погляд, була хороша бесiда, на якiй було вирiшено необхiднiсть об''єднання зусиль, щоб вийти з положення», – сказав голова Верховної Ради, пiсля зустрiчi з президентом у середу.

«На мiй погляд, була хороша бесiда, на якiй було вирiшено необхiднiсть об''єднання зусиль, щоб вийти з положення», – сказав голова Верховної Ради, лiдер Соцпартiї Олександр Мороз в iнтерв''ю журналiстам пiсля зустрiчi з президентом в середу.

Вiн повiдомив, що переговори продовжено оскiльки ситуацiя, що склалася, не влаштовує жодну полiтичну силу. «Президент добре зробив, що органiзував зустрiч представникiв впливових полiтичних сил», – сказав спiкер.

А лiдер Партiї регiонiв В.Янукович зазначив, що: «всi добре розумiють, що в суспiльствi iснує проблема розколу i треба об''єднати Україну».

Вiн висловив думку, що тодi слiд було створити коалiцiю Партiї регiонiв i «Нашої України» «як мiнiмум», а ширшу коалiцiю вже за участю Соцiалiстичної партiї України. «Така коалiцiя могла б створити дiєздатний уряд», – зауважив Віктор Янукович.

Лідер партії заявив, що суть переговорів полягає в пошуку формату співпраці. «Йдеться не про приєднання, а про об''єднання», – додав вiн.

У нарадi, яка проходила у президента України, за словами Олександра Мороза брали участь окрiм нього та Віктора Януковича, керiвництво полiтради «Нашої України» Володимир Стретович, Юрiй Єхануров, Анатолiй Кiнах, Борис Тарасюк, Олексiй Iвченко та Микола Мартиненко.
XS
SM
MD
LG