Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні народні депутати спробують зібратися на парламентське засідання


Блок Юлії Тимошенко вже заявив, що не припинятиме тиску на роботу Верховної Ради, звук сирен та гучномовців продовжуватиме звучати у сесійній залі


Блок Юлії Тимошенко вже заявив, що не припинятиме тиску на роботу Верховної Ради, звук сирен та гучномовців продовжуватиме звучати у сесійній залі.

Про плани сьогоднішньої роботи народних обранців повідомив депутат від фракції Партії регіонів Ігор Шкіря: “Можливо, відбудеться голосування по поіменному складу комітетів Верховної Ради. Напруга, яка зараз є, продовжуватиметься. Переговорний процес, в якому бере участь Президент та новостворена коаліція разом з “Нашою Україною”, продовжуватиметься. Я вважаю, що ще не буде серйозних рішень у цьому напрямку”, - сказав “регіонал” Ігор Шкіря.

“Наша Україна” та БЮТ до сесійної зали прийдуть, однак участі в голосуванні не братимуть.

“Нашоукраїнець” Борис Безпалий наголосив: “Я такої коаліції не знаю. До 16 липня включно юридично діє помаранчева коаліція. Хоча, на жаль, не діє фактично. На жаль, є більшість для голосування в антидемократичному плані, яке якось себе називає коаліцією, але до 17 числа ніхто не має права творити коаліцію, бо ще помаранчева має 10 днів після того, як більшість із фракції соціалістів виявили намір з неї вийти”, - заявив Борис Беспалий.

Один з лідерів “Нашої України” Юрій Єхануров заявив, що розпуск парламенту не вирішить політичних проблем. Він вкотре наголосив на необхідності створення широкої більшості у парламенті.

Позавчора Партія регіонів і “Наша Україна” припинили переговори про можливість розширення коаліції.

Антикризова більшість, створена “регіоналами”, соціалістами та комуністами, почала виконувати обов’язки три дні тому.
XS
SM
MD
LG