Доступність посилання

ТОП новини

БЮТ називає рішення “Нашої України” про перехід в опозицію мужній кроком


Водночас бютівці скаржаться, що нашоукраїнці не беруть участі у демонстраціях. А Партія регіонів не вірить, що рішення про опозиційність “Нашої України” остаточне. Представник регіоналів Євген Кушнарьов вважає, що створення широкої коаліції за участю “Нашої України” ще можливе.


Водночас бютівці скаржаться, що нашоукраїнці не беруть участі у демонстраціях. Представник БЮТу Анатолій Семинога:

“Не дивлячись на те, що у Верховній Раді оголошено про те, що “Наша Україна” в опозиції до цієї більшості, а от на вулиці чомусь представників “Нашої України” на мітингах немає. Вони не беруть у цьому участь. Складається враження, що їх не турбує те, що відбувається в державі. Тому, може, сьогоднішня заява дасть можливість партійним організаціям долучитися до тих акцій і продемонструвати суспільству, і Президенту, що більшість людей не погоджується з тим, що відбувається у Верховній Раді”.

Про перехід “Нашої України” в опозицію сьогодні повідомив член фракції Анатолій Кінах.

“Ми вітаємо сьогоднішній крок оголошення антикризової коаліції чітко за вимогами Конституції та Регламенту. Виходячи з цього, фракція блоку політичних партій “Наша Україна” з сьогоднішнього дня офіційно – у меншості, тобто в опозиції”.

Партія регіонів не вірить, що рішення про опозиційність “Нашої України” остаточне. Представник регіоналів Євген Кушнарьов зауважив: “Поки не побачу офіційної заяви в Секретаріаті, що вони оголосили себе опозицією, я не вважаю їх опозицією. Вони ще багато разів розказуватимуть, яка вони опозиція, до кого і що вони мали на увазі”.

Євген Кушнарьов вважає, що створення широкої коаліції за участю “Нашої України” ще можливе.
XS
SM
MD
LG